Supervisionsgruppe

Gruppen er for uddannede psykoterapeuter fra Center for Selvudvikling og psykologer/psykoterapeuter/undervisere der har fulgt grupper ved os gennem nogle år. Gruppen mødes 4 dage om året. Arbejdet vil være perspektiverende og superviserende i forhold til klientarbejdet, samt styrke fordybelse i hjertefuld terapi og meningsfuldhed i det daglige arbejde.

Datoer  Denne gruppe er ikke aktiv pt.

Mødetider: Kl. 9 – ca. 16.30.

Pris: 800 kr. pr. gang. Du kan betale kontant på gruppen, evt. gennem Erhvervs Mobilepay 65698 eller via netbank senest to hverdage før gruppen mødes, til Jyske Bank, reg. nr. 5072, kontonr. 0001220395, med angivelse af navn, gruppe samt dato.

Når du er tilmeldt gruppen, forventes du at komme på de aftalte datoer, du behøver altså ikke at tilmelde dig til hvert enkelt mødegang. Hvis du er forhindret en mødegang, bedes du melde afbud senest 14 dage før gruppens start af hensyn til planlægningen af gruppen. Ved senere framelding betales 400 kr. for mødedagen.  Du har til enhver tid mulighed for at stoppe i gruppen, du er ikke bundet til betaling af mere end hver enkelt mødegang.

Det er også muligt deltage på enkelte mødedage, send en mail om din ønskede deltagelse senest 14 dage før.

Praktisk

Der er spisekøkken i lokalerne. Medbring selv frokost til gruppedagene, ellers er der fine indkøbsmuligheder i kvarteret. Der vil være indkøbt lidt bagerbrød til om formiddagen, medbring selv te og kaffe til eget forbrug. Der er også mulighed for at købe Nespressokaffe og Søbogaardvand til rimelige priser.