Supervisionsgruppe

Gruppen er for de sidst uddannede psykoterapeuter fra Center for Selvudvikling, hold 4. Gruppen mødes 3-4 dage om året. Arbejdet vil være perspektiverende og superviserende i forhold til klientarbejdet, samt styrke fordybelse i hjertefuld terapi og meningsfuldhed i det daglige arbejde.

Datoer 2024: 16/1, 14/5, 1/10, 29/11.

Mødetider: Kl. 9 – ca. 17.

Pris: 700 kr. pr. gang. Du kan betale kontant på gruppens første dag, evt. gennem Erhvervs Mobilepay på dagen eller via netbank, gerne to hverdage før gruppen mødes, til Jyske Bank, reg. nr. 5072, kontonr. 0001220395, med angivelse af navn, gruppe samt dato.

Når du er tilmeldt gruppen, forventes du at komme på de aftalte datoer, du behøver altså ikke at tilmelde dig til hvert enkelt mødegang. Hvis du er forhindret en mødegang, bedes du melde afbud senest 14 dage før gruppens start af hensyn til planlægningen af gruppen. Ved senere framelding betales 400 kr. for mødedagen.  Du har til enhver tid mulighed for at stoppe i gruppen, du er ikke bundet til betaling af mere end hver enkelt mødegang.

Praktisk

Der er spisekøkken i lokalerne. Medbring selv frokost til gruppedagene, ellers er der fine indkøbsmuligheder i kvarteret. Der vil være indkøbt lidt bagerbrød til om formiddagen, medbring selv te og kaffe til eget forbrug. Der er også mulighed for at købe Nespressokaffe og Søbogaardvand til rimelige priser.