Praktiske oplysninger

Adresser

Montanagade 15 B, stuen, 8000 Aarhus C

(Montanagade er en sidegade til Jægergårdsgade: 50 m. oppe ad vejen går du ind ad porten. 15 B er mellemhuset, hvis port du også går igennem; kursuscentret har sin egen indgang til venstre efter porten.)

Jens afholder alle grupper, enkeltterapi og parterapi her. Ellen har sine kunstterapeutiske grupper i Montanagade og har også enkeltsessioner og parterapi her, på mandage og tirsdage.

Albert Naurs Vej 26, 8270 Højbjerg

På vores hjemmeadresse i Højbjerg afholder Ellen drømmegrupper og har onsdag til fredag også enkeltsessioner og parterapi her.

Betaling

Du kan bruge mobilepay eller betale kontant til enkelt- og parsessionerne samt på gruppernes første dag. Du kan også betale via netbank senest to hverdage før terapi eller gruppestart med angivelse af navn, terapi eller gruppe, samt dato.

Mobilepay nr. 65698

Netbank, Jyske Bank, reg. nr. 5072, kontonr. 0001220395

Om grupper

Optagelse i både nye og igangværende grupper sker efter en indledende samtale, som er obligatorisk. Her ser vi på din nuværende situation, skaber en baggrund for respons i forløbet og ser, hvilken gruppe der vil være bedst egnet til dig.

Når du er tilmeldt en gruppe, forventes du at komme på de aftalte datoer. Hvis du er forhindret en mødegang, bedes du melde afbud senest 14 dage før kursusstart af hensyn til planlægningen af kurset. Du skal altså ikke tilmelde dig til hver enkelt mødegang.

Hvis du er tilmeldt en gruppe, er det til enhver tid muligt at stoppe forløbet. Nogle grupper (aftengrupper, hverdags-kunstterapigrupper og drømmegrupper) betales dog for et halvt år ad gangen. Her refunderes beløbet ikke, hvis man stopper midt i forløbet. Hvis du på forhånd ved, at du er forhindret i at deltage en enkelt mødegang i en af disse grupper, kan denne trækkes fra den samlede pris.

Medbring indesko, notesbog og skriveredskaber til alle grupper.

Der er spisekøkken i kursuscentret i Montanagade. Medbring selv frokost til gruppedagene, eller benyt de fine indkøbsmuligheder i kvarteret. Der vil være indkøbt lidt bagerbrød til om formiddagen. Medbring selv te og evt. kaffe til eget forbrug, eller benyt Nespresso-maskinen.

Kig indenfor i Montanagade 15 B, stuen

Vejledning
Klik, og hold musen et vilkårligt sted for så at trække synsvinklen rundt. Bevæg dig frem og tilbage ved klik på de hvide pile eller via tastaturets piletaster.
Udført af Google Business View Denmark