Internattur til Spanien

Dato: Næste internatgruppe i Spanien vides ikke dato.
Sted
Kursusstedet ligger ca. en times kørsel nord for Malaga i skøn natur i de andalusiske bjerge og nær byen Montefrio. Kokken serverer nærende og sund mad til brunch og aftensmad. Vi sigter mod et ca. antal på 9-14 deltagere. Der er både dobbeltværelser og enkeltværelser med tilhørende bad og toilet.
Du kan se billeder og beskrivelser fra retreatstedet på www.haciendaretreat.com
Undervisningen
Både Ellen og Jens vil være med som undervisere under gruppen. Om morgenen vil der være mulighed for fordybende stilhed, evt. på vandreture. Inden brunch vil vi lave Yoga (der er meditations-/yogasal, samt udendørs yogaterrasse). Efter brunch vil der være en workshop med kunstterapi og en med meditation, drømmetydning/terapeutisk feedback. Derefter mulighed for solbadning, afslapning ved poolen. Sene eftermiddage og sidst på aftenen vil være sat af til meditation og terapeutisk feedback.
Der vil evt. være mulighed for en halvdagsudflugt til nogle af de smukke omkringliggende byer bla. Montefrio, Cordoba og Grenada.
Pris
Deltagelse vil koste 3500 kr. i kursusgebyr (hvoraf 800 kr betales i forudbetaling senest 1/2, denne betaling gives ikke retur ved senere afbud) og ca. 4900 kr. for kost og logi (betales en måned før gruppen), samt forventeligt ca. 2300 kr. for fly tur/retur og transfer til/fra lufthavn (afhængig af valgt flyforbindelse), ialt ca. 10.700 kr.

Praktisk 

Der vil være samlet buskørsel fra lufthavnen i Malaga på startdagen af gruppen og kørsel til lufthavnen/centrum om formiddagen på sidste dag af gruppen. Der er billige fly til Malaga fra både Billund, København og Hamborg. Vi vil ikke lave samlet flybestilling, men vil foreslå afgange ved tilmelding (der kan være forskellige afgangslufthavne og måske transportdage, hvis nogle af deltagerne vælger at holde ferie i området, før eller efter gruppen).

Tilmelding
Send mail til: mail@centerforselvudvikling.dk eller send sms til 27640276
Tilmelding gerne i god tid og senest 1. februar af hensyn til flybestilling og planlægning. Ved endelig tilmelding betales et depositum på 800 kr. (fratrækkes kursusafgiften), der ikke tilbagebetales ved evt. efterfølgende afbud.
Kontakt
Har du brug for nærmere information er du velkommen til at skrive en mail eller kontakte Jens på 25470275 eller Ellen på 27640276

Send dine kontakt-info til os og så vender vi snarest tilbage.

2 + 4 = ?