5-dagesgruppe

Denne gruppe mødes tre gange 5 dage om året. Gruppen er åben for deltagere med relevant erfaring fra udviklingsarbejde, der er pt. 2 ledige pladser.

Dato 2023: Lørdag 16/12, kl. 9-17, pris 600 kr.

Datoer efterår 2024: 18-22/9 som internat på Samsø.

Mødetider: Onsdag – lørdag kl. 9 – ca. 17, søndag kl. 9 – ca. 16.

Pris: 3000 kr. for 5 dage, særskilt pris for evt. internat.

Du kan betale kontant på gruppens første dag, på Erhvervs Mobilepay på dagen, eller via netbank, senest to hverdage før gruppen mødes, til Jyske Bank reg. nr. 5072 kontonr. 0001220395, med angivelse af navn, gruppe samt dato.

Når du er tilmeldt gruppen, forventes du at komme på de aftalte datoer i 5-dagesgrupperne. Du skal altså ikke tilmelde dig til hvert enkelt gruppe. Du har til enhver tid mulighed for at stoppe i gruppen, du er ikke bundet til betaling af mere end hver enkelt mødegang. Hvis du er forhindret en mødegang, bedes du melde afbud senest 14 dage før gruppens start af hensyn til planlægningen af gruppen. Ved senere afbud  betales 600 kr. for gruppen.

Ved sygdom eller andet fravær under gruppen betales for fuld gruppedeltagelse, med mindre andet aftales.

Arbejdet i gruppen

Dagen starter med respons på drømme og/eller ca. en times yoga, der udføres i et roligt tempo med vægt på det at være til stede i kroppen. Denne kropslige kontakt støtter en følt afspænding af kroppen, hvilket gradvis baner vej for at falde ind i meditation. Vi arbejder bl.a. med at skabe kontakt til energi i kroppen, specielt centrale energiområder i kroppen, kaldet chakras. Endvidere arbejder vi med at integrere en kontakt til den spirituelle dimension gennem meditation.

Arbejdet vil støtte heling af indre spaltninger og har vægt på at integrere følelse i kontakt og udtryk. Terapeutisk kommunikation og Enneagrammet vil indgå i undervisningen. Enneagrammet er et dybtgående spirituelt udviklingsredskab, der kan give kontakt med såvel personlighedens overlevelsesbetonede strategier, som kontakt med aspekter af vores dybereliggende natur.

I gruppen søges skabt en atmosfære af tillid, kontakt og nænsomhed, der kan understøtte en oprigtig indre udforskning. Arbejdet er individuelt og responsen fortrinsvis mellem den enkelte deltager og underviseren. Det er altså ikke et gruppeterapeutisk forløb, hvor alle konfronteres med alle, men snarere et forløb hvor den enkeltes proces finder støtte og hjælp i de andre gruppedeltageres forsøg på at arbejde i samme retning.

Praktisk

Medbring indesko, notesbog og skriveredskaber til alle grupper. Medbring tøj du kan bevæge dig i til hver dag.

Der er spisekøkken på stedet. Medbring evt. mad til gruppedagene, ellers er der fine indkøbsmuligheder i kvarteret. Der vil være indkøbt lidt bagerbrød til om formiddagen, medbring selv te og kaffe til eget forbrug. Der er også mulighed for at indkøbe Nespressokaffe og Søbogaardvand til rimelige priser.