Terapi ved Jens Enemark – i Århus C

Jeg arbejder med individuel terapi, parterapi og langvarige gruppeforløb og har gjort det siden 2000. Jeg uddanner også psykoterapeuter på en 4-årig uddannelse i at varetage individuel terapi og parterapi. Såvel terapi, gruppeforløb og uddannelse foregår på:

Center for Selvudvikling, Montanagade 15B, st., 8000 Århus C.

Priser:
Enetimer (60-75 min.): 700 kr.
Parterapi (75-90 min.): 1000 kr.
Unge (60-75 min.): 500 kr.

Du kan betale på erhvervs MobilePay 65698 (Center for Selvudvikling), eller netbank 5072-0001220395.

Tidsbestilling:
Jeg har tider mellem kl. 8 og 19 på hverdage og normalt er det muligt at få tider indenfor en uges tid. Du kan bestille tid ved at ringe eller sende en SMS til 25470275 – eller sende en mail til jens@centerforselvudvikling.dk

Individuel terapi

Hvis du ønsker vækst og udvikling i dit liv, vil det være muligt at støtte og fordybe den proces i individuel terapi. Her kan du arbejde med problemer, du har i dit liv, fx studie- og arbejdsliv, parforhold eller singleliv, familierelationer og venskaber. Du kan også undersøge tvivl, forvirring og modstand i arbejdet med dig selv eller vanskelige, emotionelle tilstande som håbløshed, angst, vrede eller meningsløshed.

I terapien vil vi naturligt forsøge at give dig mere kontakt med dine dybereliggende kvaliteter. Som en del af det terapeutiske arbejde kan indgå tolkning af dine drømme.

Du kan være i individuel terapi hos mig, uafhængigt af om du deltager i grupper hos Center for Selvudvikling.

Normalt varer en individuel terapi 60 –75 min. og koster 700 kr.

Endelig kan du vælge en dobbelttime (120 min.), som koster 1000 kr.

Parterapi

Parterapien vil tage udgangspunkt i de temaer, I kommer med. Herudfra vil vi se på de vanskeligheder og udfordringer, I har som par, men også på udviklingsmuligheder for jer begge, både som individer og som par.

Temaer i parterapien kan fx være: Dårlig kommunikation og manglende glæde, jalousi, kærlighed der er blevet væk, manglende intimitet i relationen, skænderier og ufrugtbare mønstre, ulykkelighed hos den ene eller begge, utroskab, manglende forståelse af hinandens handlinger og udtryk m.m. Centralt i arbejdet med temaerne er at hjælpe jer til en bedre kommunikation og mere forståelse af hinanden i forholdet.

Parterapi er ikke nødvendigvis udtryk for, at I har en meget problematisk relation, men kan være en mulighed eller nødvendighed i alle parforhold til alle tider. Parterapi kan være rettidig omhu, såvel som sidste udkald, for forhold kommer sjældent uden om stilstand og kriser. Parforholdet kan i min erfaring her få meget hjælp fra en neutral tredje part.

I sidste ende kan villigheden til at arbejde med parforholdet i det hele taget være det, der giver jeres relation nyt liv og (gen)åbner den ind i et dybere kærlighedsforhold. Parterapi kan også være en hjælp, hvis forholdet skal afsluttes, hvilket fx kan være særlig vigtigt, når der er børn i forholdet.

Parterapi varer normalt ml.75 -90 min.  og koster 1000 kr. Hvis vi aftaler at gå over tiden til 120 min. koster det 1300 kr.