Terapi ved Jens Enemark – i Århus C

Jeg arbejder med individuel terapi, parterapi og langvarige gruppeforløb og har gjort det siden 2000. Jeg uddanner også psykoterapeuter på en 4-årig uddannelse i at varetage individuel terapi og parterapi. Såvel terapi, gruppeforløb og uddannelse foregår på:

Center for Selvudvikling, Montanagade 15B, st., 8000 Århus C.

Priser:
Enetimer (60-75 min.): 600 kr.
Parterapi (75-90 min.): 1000 kr.
Unge (60-75 min.): 500 kr.

Tidsbestilling:
Jeg har tider mellem kl. 8 og 19 på hverdage og kort ventetid. Du kan bestille tid ved at ringe eller sende en SMS til 25470275 – eller sende en mail til jens@centerforselvudvikling.dk

Parterapi

Parterapien vil tage udgangspunkt i de temaer, I kommer med. Herudfra vil vi se på de vanskeligheder og udfordringer, I har som par, men også på udviklingsmuligheder for jer begge, både som individer og som par.

Temaer i parterapien kan fx være: Dårlig kommunikation og manglende glæde, jalousi, kærlighed der er blevet væk, manglende intimitet i relationen, skænderier og ufrugtbare mønstre, ulykkelighed hos den ene eller begge, utroskab, manglende forståelse af hinandens handlinger og udtryk m.m. Centralt i arbejdet med temaerne er at hjælpe jer til en bedre kommunikation og mere forståelse af hinanden i forholdet.

Parterapi er ikke nødvendigvis udtryk for, at I har en meget problematisk relation, men kan være en mulighed eller nødvendighed i alle parforhold til alle tider. Parterapi kan være rettidig omhu, såvel som sidste udkald, for forhold kommer sjældent uden om stilstand og kriser. Parforholdet kan i min erfaring her få meget hjælp fra en neutral tredje part.

I sidste ende kan villigheden til at arbejde med parforholdet i det hele taget være det, der giver jeres relation nyt liv og (gen)åbner den ind i et dybere kærlighedsforhold. Parterapi kan også være en hjælp, hvis forholdet skal afsluttes, hvilket fx kan være særlig vigtigt, når der er børn i forholdet.

Individuel terapi

Hvis du ønsker vækst og udvikling i dit liv, vil det være muligt at støtte og fordybe den proces i individuel terapi. Her kan du arbejde med problemer, du har i dit liv, fx studie- og arbejdsliv, parforhold eller singleliv, familierelationer og venskaber. Du kan også undersøge tvivl, forvirring og modstand i arbejdet med dig selv eller vanskelige, emotionelle tilstande som håbløshed, angst, vrede eller meningsløshed.

I terapien vil vi naturligt forsøge at give dig mere kontakt med dine dybereliggende kvaliteter. Som en del af det terapeutiske arbejde kan indgå tolkning af dine drømme.

Du kan være i individuel terapi hos mig, helt uafhængigt af om du deltager i grupper hos Center for Selvudvikling.

Normalt varer en individuel terapi 60 –75 min. og koster 600 kr.

Det er også muligt at bestille en tid i 90 min., det koster 800 kr.

Endelig kan du vælge en dobbelttime (120 min.), som koster 1000 kr.