Terapi ved Jens Enemark – i Århus C

Jeg arbejder med individuel terapi og langvarige gruppeforløb og har gjort det siden 2000. Jeg er også studieleder på en 4-årig uddannelse i at varetage individuel terapi og parterapi. Såvel terapi, gruppeforløb og uddannelse foregår i:

Center for Selvudvikling, Montanagade 15B, st., 8000 Århus C.

NB: Jeg har pt. lukket for tilgang af nye klienter, med mindre det er med henblik på deltagelse i gruppe.

Priser:
Enetimer (60-75 min.):  900 kr. (800 kr. hvis du følger en gruppe ved Center for Selvudvikling).
Unge under 25 år (60-75 min.): 800 kr.

Parterapi: 1200 kr.

Du kan betale på erhvervs MobilePay på dagen (Center for Selvudvikling), eller netbank 5072-0001220395.

Tidsbestilling:
Jeg har tider med start mellem kl. 8 og 17.30 på hverdage og normalt er det muligt at få tider indenfor 1-2 uger. Du kan bestille tid ved at ringe eller sende en SMS til 25470275 – eller sende en mail til jens@centerforselvudvikling.dk

Individuel terapi

Hvis du ønsker vækst og udvikling i dit liv, vil det være muligt at støtte og fordybe den proces i individuel terapi. Her kan du arbejde med problemer, du har i dit liv, fx studie- og arbejdsliv, parforhold eller singleliv, familierelationer og venskaber. Du kan også bearbejde tvivl, forvirring og modstand i arbejdet med dig selv eller vanskelige, emotionelle tilstande som håbløshed, angst, vrede eller meningsløshed.

I terapien vil vi naturligt forsøge at give dig mere kontakt med dine dybereliggende kvaliteter. Som en del af det terapeutiske arbejde kan indgå tolkning af dine drømme.

Du kan være i individuel terapi hos mig, uafhængigt af om du deltager i grupper hos Center for Selvudvikling.

Normalt varer en individuel terapi 60 –75 min.

Parterapi

Pris: 1200 kr.  (75-90 min.)

Sted: Montanagade 15B,st., 8000 Århus C.

NB. jeg tager p.t. ikke nye par ind i terapi.

Tidsbestilling: Du kan bestille tid ved at ringe eller sende en SMS til 2547 0275 – eller sende en mail til jens@centerforselvudvikling.dk

Parterapien tager udgangspunkt i de temaer, I kommer med. Herudfra vil vi se på de vanskeligheder og udfordringer, I har som par, men også på udviklingsmuligheder for jer begge i relationen, både som individer og som par.

Temaer i parterapien kan fx være: Dårlig kommunikation og manglende glæde, jalousi, kærlighed der er blevet væk, manglende intimitet i relationen, skænderier og ufrugtbare mønstre, ulykkelighed hos den ene eller begge, utroskab, manglende forståelse af hinandens handlinger og udtryk m.m. Centralt i arbejdet med temaerne er at hjælpe jer til en bedre kommunikation og større forståelse af hinanden i forholdet.

Parterapi er ikke nødvendigvis udtryk for, at I har en meget problematisk relation, men kan være en mulighed eller nødvendighed i alle parforhold til alle tider. Parterapi kan være rettidig omhu, såvel som sidste udkald, for forhold kommer sjældent uden om stilstand og kriser. Parforholdet kan i min erfaring her få meget hjælp fra en neutral tredje part.

I sidste ende kan villigheden til at arbejde med parforholdet i det hele taget være det, der giver jeres relation nyt liv og (gen)åbner den ind i et dybere kærlighedsforhold. Parterapi kan også være en hjælp, hvis forholdet skal afsluttes, hvilket fx kan være vigtigt, når der er børn i forholdet.