Aftengruppe

For deltagere på tværs af alle grupper hos Jens og Ellen, for tidligere deltagere i gruppe ved Jens og Ellen, eller deltagere med erfaring i arbejdet med meditation/chakras fra andre sammenhænge. Arbejdet centrerer omkring meditationer og energiøvelser fra Bob Moore.

Mødested: Montanagade 15B,st., 8000 Århus C.

Mødetid: kl. 17 – ca. 20.30

Datoer Forår 2024: 20/3, 24/4, 15/5, 12/6.

Pris: 1200 kr. forår. Du betaler for et halvt år af gangen, betales inden første mødegang. Du er sikret en plads i gruppen ved betaling, gruppen har mindst 6 og maks. 10 deltagere. Hvis du på forhånd kan se, at der er enkelt mødegang (eller flere) hvor du ikke kan komme, kan du trække 300 kr. fra i prisen. Oplys gerne evt. dato ved tilmelding.

Betaling:Du kan betale kontant første på gruppens første aften, evt. på Erhvervs Mobilepay på dagen eller via netbank, gerne to hverdage før gruppen mødes, til Jyske Bank reg. nr. 5072 kontonr. 0001220395, med angivelse af navn, gruppe samt dato.

Praktisk: Medbring inde sko, skriveredskaber, notesbog. Medbring også tøj du kan bevæge dig i til hver dag.

Der er køkken, køleskab og spiseplads i lokalerne. Medbring selv evt. mad til gruppedagene, ellers er der fine indkøbsmuligheder i kvarteret. Der vil være ca. en halv times pause i løbet af aftenen til mulig aftensmad og der er købt lidt sødt til hver gang. Der er fri the og kaffe, samt havremælk og der kan købes Nespressokaffe til rimelige priser.