Sommergruppe Århus

Gruppen henvender sig til deltagere på tværs af alle grupper, der i forvejen er bekendt med arbejdsmetoderne på stedet. Gruppen vil tage udgangspunkt i deltagernes forudsætninger og være fordybende ind i det meditative udviklingsarbejde. Der vil være fokus på at arbejdet er regenererende, kontaktfuldt og støtter indre heling.

Dato 2020: 17-21/6.

Mødetider: Første fire dage kl. 9 – ca. 17, sidste dag kl. 9 – ca. 14.30.

Pris: 3000 kr. Du kan betale kontant første på gruppens første dag, evt. på Erhvervs Mobilepay 65698 eller via netbank senest to hverdage før gruppen mødes, til Jyske Bank, reg. nr. 5072, kontonr. 00010220395, med angivelse af navn, gruppe samt dato.

Ved sygdom eller andet fravær under gruppen, betales fuld gruppebetaling med mindre andet aftales.

Arbejdet i gruppen

Dagen starter med respons på drømme og/eller ca. en times yoga/bevægelse, der udføres i et roligt tempo med vægt på det at være til stede i kroppen. Denne kropslige bearbejdelse støtter en følt afspænding af kroppen, hvilket gradvis baner vej for at falde ind i det meditative arbejde senere på dagen.

I gruppen søges skabt en atmosfære af tillid, kontakt og nænsomhed, der kan understøtte en oprigtig indre udforskning. Arbejdet er individuelt og responsen fortrinsvis mellem den enkelte deltager og underviseren, men der vil på gruppen være arbejde med kommunikationsøvelser deltagerne imellem.

Praktisk

Medbring, indesko, skriveredskaber og notesbog.  Medbring tøj du kan bevæge dig i til hver dag.

Der er køkken, køleskab og spiseplads i lokalerne. Medbring selv frokost til gruppedagene, ellers er der fine indkøbsmuligheder i kvarteret. Der vil være indkøbt lidt bagerbrød til om formiddagen, medbring selv te og kaffe til eget forbrug. Der er mulighed for at købe Nespressokaffe og Søbogaardvand til rimelige priser.