Sommergruppe Århus

Datoer: Gruppen holder pause i 2024.

Mødetider: Onsdag – lørdag kl. 9 – ca. 17, søndag kl. 9 – ca. 15.

Pris: 3000 kr. for 5 dage.

Du kan betale kontant på gruppens første dag, på Erhvervs Mobilepay på dagen, eller via netbank, senest to hverdage før gruppen mødes, til Jyske Bank reg. nr. 5072 kontonr. 0001220395, med angivelse af navn, gruppe samt dato.

Når du er tilmeldt gruppen, forventes du at komme  til sommergruppen. Hvis du bliver forhindret, bedes du melde afbud senest 14 dage før gruppens start af hensyn til planlægningen af gruppen. Ved senere afbud  betales 600 kr. for gruppen.

Ved sygdom eller andet fravær under gruppen betales for fuld gruppedeltagelse, med mindre andet aftales.

Arbejdet i gruppen

Gruppen retter sig mod nuværende og tidligere deltagere i arbejdet ved grupper hos både Jens og Ellen. Arbejdet tilrettelægges efter deltagerne og sigter mod at fordøje deltagerens udgangspunkt, fordybe og vitalisere kontakten i løbet af dagene, så du kan tage den gode kontakt med ind i sommeren.

Der vil blive fokus på selvværd gennem hara kontakt og styrkelse af vitalenergien, hjertelig integration i sindet og understøttelsen fra bunden af kroppen og de nederste chakras. Endvidere arbejder vi med at integrere en kontakt til den spirituelle dimension gennem meditation. Både yoga, dans og bevægelse vil indgå i arbejdet.

Praktisk

Medbring indesko, notesbog og skriveredskaber til alle grupper. Medbring tøj du kan bevæge dig i til hver dag.

Der er spisekøkken på stedet. Medbring evt. mad til gruppedagene, ellers er der fine indkøbsmuligheder i kvarteret. Der vil være indkøbt lidt bagerbrød til om formiddagen, medbring selv te og kaffe til eget forbrug. Der er også mulighed for at indkøbe Nespressokaffe og Søbogaardvand til rimelige priser.