4-5 dages gruppe

Denne gruppe  der mødtes første gang i september 2016, den vil fremover mødes to x  fire dage og en x fem dage pr. år. Der er en enkelt ledig plads i gruppen for deltagere med relevant erfaring.

Dato 2023: Fredag 15/12, kl. 9-17, pris 600 kr.

Datoer efterår2024: 24-28/8 som internat.

Mødetider:  Onsdage/torsdage – lørdage kl. 9 – ca. 17, søndage kl. 9.30 – ca. 16.
Pris: 2400 kr for fire dage, 3000 kr for fem dage.

Du kan betale kontant, evt. gennem ErhvervsMobilepay  på gruppens første dag, eller via netbank senest to hverdage før gruppen mødes, til Jyske Bank, reg. nr. 5072, kontonr. 0001220395, med angivelse af navn, gruppe samt dato.:

Når du er tilmeldt gruppen, formodes du at deltage på de aftalte datoer i gruppen. Du skal altså ikke tilmelde dig til hvert enkelt gruppe. Du har til enhver tid mulighed for at stoppe i gruppen, du er ikke bundet til betaling af mere end hver enkelt mødegang. Hvis du er forhindret en mødegang, bedes du melde afbud senest 14 dage før gruppens start af hensyn til planlægningen af gruppen. Ved senere afbud  betales 600 kr. for gruppen.

Ved sygdom eller andet fravær under en gruppe betales for fuld gruppedeltagelse, med mindre andet er aftalt.

Arbejdet i gruppen

Dagen starter med respons på drømme og/eller ca. en times yoga/bevægelse, der udføres i et roligt tempo med vægt på det at være til stede i kroppen. Denne kropslige bearbejdelse støtter en følt afspænding af kroppen, hvilket gradvis baner vej for at falde ind i meditation. Vi arbejder med at skabe kontakt til energi i kroppen, specielt centrale energiområder i kroppen, kaldet chakras. Endvidere arbejder vi bl.a. med at integrere en kontakt til den spirituelle dimension gennem meditation .

Arbejdet vil støtte heling af indre spaltninger og har vægt på at integrere følelse i kontakt og udtryk. Terapeutisk kommunikation og Enneagrammet vil indgå i undervisningen. Enneagrammet er et dybtgående spirituelt udviklingsredskab, der kan give kontakt med såvel personlighedens overlevelsesbetonede strategier, som kontakt med aspekter vores essentielle natur.

I gruppen søges skabt en atmosfære af tillid, kontakt og nænsomhed, der kan understøtte en oprigtig indre udforskning. Arbejdet er individuelt og responsen fortrinsvis mellem den enkelte deltager og underviseren. Det er altså ikke et gruppeterapeutisk forløb, hvor alle konfronteres med alle, men snarere et forløb hvor den enkeltes proces finder støtte og hjælp i de andre gruppedeltageres forsøg på at arbejde i samme retning.

Praktisk

Medbring indesko, skriveredskaber, notesbog. Medbring også tøj du kan bevæge dig i til hver dag.

Der er køkken, køleskab og spiseplads i lokalerne. Medbring selv evt. mad til gruppedagene, ellers er der fine indkøbsmuligheder i kvarteret. Der vil være indkøbt lidt bagerbrød til om formiddagen, medbring selv te og kaffe til eget forbrug. Der kan også købes Nespressokaffe til rimelige priser.