Grupper ved Jens


Nyere 3-dagesgruppe
Gruppen vil mødes 5 x 3 dage om året. Hvis du søger en ramme for et arbejde med dig selv og ønsker at terapi og meditation kan være en del af dit liv til gavn for indre helhed og vækst, er denne gruppe en mulighed for dette. Eneste forudsætning er nysgerrighed på hvem du er og hvad du indeholder. Nye kursister kan optages i gruppen løbende.  Læs mere…


Enneagramgruppe

Udviklingsgruppe med Enneagrammet som omdrejningspunkt. En vej til dyb forståelse og mulig forvandling af din personlighed og integration af dine kvaliteter. Gruppen mødes 3 dage med enkelt opfølgende dag, hvert halve år.

Læs mere


Aftengrupper

Aftenerne er centreret om opbygningen af den meditative kontakt og styrkelse af vore givende kvaliteter. Du tilmelder dig gruppen for et halvt år af gangen.  Der er to grupper der mødes månedligt, en for nye deltagere og en for deltagere på tværs af faste grupper ved Jensfra kl. 17 – 20.30.

Læs mere


Intensiv gruppe
Gruppen er for deltagere der har mange års erfaring med det helende indre arbejde, gruppen er pt. lukket for yderligere tilgang.
Læs mere…


Supervisionsgruppe
Gruppen er for uddannede psykoterapeuter fra Center for Selvudvikling, samt psykologer/psykoterapeuter, der følger grupper hos os.
Læs mere…


Sommergruppe Århus
Gruppen henvender sig til deltagere på tværs af alle grupper Læs mere…


Terapeutisk 3-dagesgruppe
Denne gruppe bliver slået sammen med anden gruppe fra sommer 2019. Datoer fremadrettet kan ses under Gl. 3/4 dagsgruppe.
Læs mere…


Gl. 3/4-dagesgruppe
Denne gruppe slås sammen med terapeutisk 3-dages gruppe fra sommeren 2019. Datoer fremadrettet kan ses under oplysninger for denne gruppe. gruppen er pt. lukket for yderligere tilgang.Læs mere…

Internatgruppe i Spanien
Internatgruppe i Spanien
Hvert andet år vil vi afholde vi internatgruppe i Spanien. næste gang vil være 22-29 maj 2021. Gruppen er for deltagere i grupper hos Center for Selvudvikling. Både Ellen og Jens vil være undervisere på gruppen.
Læs mere…


Terapi ved Jens

Læs mere…


Psykoterapeut-uddannelse

Læs mere…


Nyere 3/4-dagesgruppe
Gruppen startede sit arbejde i september 2016 og er pt. lukket for yderligere tilgang.  Arbejdet vil være introducerende og fordybende ift. selvudviklingsarbejdet. Gruppen mødes tre og fire dage på skift hvert halve år.
Læs mere…