Grupper ved Jens


Nyere 3-dagesgruppe
Gruppen vil mødes 5 x 3 dage om året. Hvis du søger en ramme for et arbejde med dig selv og ønsker at terapi og meditation kan være en del af dit liv til gavn for indre helhed og vækst, er denne gruppe en mulighed for dette. Eneste forudsætning er nysgerrighed på hvem du er og hvad du indeholder. Gruppen er pt. lukket for nye deltagere.  Læs mere…


Enneagramgruppe

Udviklingsgruppe med Enneagrammet som omdrejningspunkt. En vej til dyb forståelse og mulig forvandling af din personlighed og integration af dine kvaliteter. Gruppen mødes 3 dage med enkelt opfølgende dag, hvert halve år.

Læs mere


Aftengruppe

Aftenerne er centreret om opbygningen af den meditative kontakt og styrkelse af vore givende kvaliteter. Du tilmelder dig gruppen for et halvt år af gangen.  Den er for deltagere på tværs af faste grupper ved Jens fra kl. 17 – 20.30.

Læs mere


Intensiv gruppe
Gruppen er for deltagere der har mange års erfaring med det helende indre arbejde, gruppen er pt. lukket for yderligere tilgang.
Læs mere…


Supervisionsgruppe
Gruppen er for uddannede psykoterapeuter fra Center for Selvudvikling, samt psykologer/psykoterapeuter, der følger grupper hos os.
Læs mere…


Sommergruppe Århus
Gruppen henvender sig til deltagere på tværs af alle grupper Læs mere…


Åben weekendgruppe
Denne nye weekendgruppe er for deltagere på tværs af grupperne hos Jens. Gruppen er åben for både nuværende og tidligere deltagere i gruppearbejdet. Du kan deltage fast i gruppen eller fra gang til gang.

Læs mere…


4/5-dagesgruppe (tidligere gl. 3/4 dagesgruppe)
Gruppen er for deltagere med en del års erfaring med det helende indre arbejde. Denne gruppe er pt. lukket for yderligere tilgang. Læs mere…

Internatgruppe i Spanien
Internatgruppe i Spanien
Hvert andet år vil vi afholde vi internatgruppe i Spanien. næste gang vil være 21 – 28 maj 2022. Gruppen er for deltagere i grupper hos Center for Selvudvikling. Både Ellen og Jens vil være undervisere på gruppen.
Læs mere…


Terapi ved Jens

Læs mere…


Psykoterapeut-uddannelse

Læs mere…


4-dagesgruppe (tidligere Nyere 3/4 dages gruppe)
Gruppen startede sit arbejde i september 2016 og er pt. lukket for yderligere tilgang. Arbejdet vil være introducerende og fordybende ift. selvudviklingsarbejdet. Gruppen mødes tre gange fire dage om året.
Læs mere…