Grupper ved Jens


Nyere 3-dagesgruppe
Gruppen vil mødes 5 x 3 dage om året. Hvis du søger en ramme for et arbejde med dig selv og ønsker at terapi og meditation kan være en del af dit liv til gavn for indre helhed og vækst, er denne gruppe en mulighed for dette. Eneste forudsætning er nysgerrighed på hvem du er og hvad du indeholder. Der er en enkelt ledig plads i gruppen pt.  Læs mere…


Enneagramgruppe

Udviklingsgruppe med Enneagrammet som omdrejningspunkt. En vej til dyb forståelse og mulig forvandling af din personlighed og integration af dine kvaliteter. Gruppen mødes 3 dage med enkelt opfølgende dag, hvert halve år.

Læs mere


Aftengruppe

Aftenerne er centreret om opbygningen af den meditative kontakt og styrkelse af vore givende kvaliteter. Du tilmelder dig gruppen for et halvt år af gangen. Den er for nuværende og tidligere deltagere, på tværs af faste grupper ved Jens, samt andre med relevant erfaring fra arbejdet med meditation og chakrasystemet. Gruppen mødes på månedlige onsdage fra kl. 17 – 20.30.

Læs mere


Intensiv gruppe
Gruppen er for deltagere der har mange års erfaring med det helende indre arbejde, der er et par enkelte ledige pladser for nye deltagere med relevant baggrund.
Læs mere…


Supervisionsgruppe
Gruppen er for uddannede psykoterapeuter fra Center for Selvudvikling, samt psykologer/psykoterapeuter, der følger grupper hos os. Gruppen er ikke aktiv pt.
Læs mere…


Sommergruppe Århus
Gruppen henvender sig til deltagere på tværs af alle grupper, næste møde forventes at blive sommeren 2023, formentlig som internat på Samsø. Læs mere…


Åben weekendgruppe
Denne nye weekendgruppe er for deltagere på tværs af grupperne hos Jens. Gruppen er åben for både nuværende og tidligere deltagere i gruppearbejdet. Du kan deltage fast i gruppen eller fra gang til gang.

Læs mere…

5-dagesgruppe (tidligere gl. 3/4 dagesgruppe)
Gruppen er for deltagere med en del års erfaring med det helende indre arbejde. Der er et par ledige pladser i gruppen for nye deltagere med relevant baggrund. Læs mere…

Internatgruppe i Spanien
Internatgruppe i Spanien
Hvert andet år vil vi afholde vi internatgruppe i Spanien. næste gang vil være 21 – 28 maj 2022. Gruppen er for deltagere i grupper hos Center for Selvudvikling. Både Ellen og Jens vil være undervisere på gruppen.
Læs mere…


Terapi ved Jens

Læs mere…


Psykoterapeut-uddannelse

Læs mere…


4-dagesgruppe (tidligere Nyere 3/4 dages gruppe)
Gruppen startede sit arbejde i september 2016 og der er pt ledige pladser i gruppen. Arbejdet vil være introducerende og fordybende ift. det helende indre arbejde. Gruppen mødes tre gange fire dage om året.
Læs mere…