Grupper ved Jens


Ny 3-dagesgruppe
I foråret 2019 starter en ny udviklingsgruppe. Gruppen vil mødes 4 x 3 dage om året. Hvis du søger en ramme for et arbejde med dig selv og ønsker at terapi og meditation kan være en del af dit liv til gavn for indre helhed og vækst, er denne gruppe en mulighed for dette. Eneste forudsætning er nysgerrighed på hvem du er og hvad du indeholder. Såfremt der er plads kan nye kursister optages i gruppen løbende.   Læs mere…


Enneagramgruppe

Udviklingsgruppe med Enneagrammet som omdrejningspunkt. En vej til dyb forståelse og mulig forvandling af din personlighed og integration af dine kvaliteter. Gruppen mødes 3 dage med enkelt opfølgende dag, hvert halve år.

Læs mere


Aftengruppe

Denne gruppe henvender sig til deltagere på tværs af grupper hos Jens. Hvis du ikke tidligere har fulgt en gruppe  og ønsker at deltage i aftengruppe, skal du henvende dig til Jens før tilmelding.

Læs mere


Intensiv gruppe
Gruppen er for deltagere der har mange års erfaring med helende udviklingsarbejde, gruppen er pt. lukket for yderligere tilgang.
Læs mere…


Supervisionsgruppe
Gruppen er for uddannede psykoterapeuter fra Center for Selvudvikling, samt psykologer/psykoterapeuter, der følger grupper hos os.
Læs mere…


Sommergruppe Århus
Gruppen henvender sig til deltagere på tværs af alle grupper Læs mere…


Terapeutisk 3-dagesgruppe
Gruppen har i et år mødtes som 5-dagesgruppe, men går tilbage til at mødes som 3-dagesgruppe. Gruppen er pt. lukket for yderligere tilgang.
Læs mere…


Gl. 3/4-dagesgruppe
Den tidligere 3-dagesgruppe fortsætter sit arbejde fra januar 2014. Gruppen er fortsat åben for nye deltagere med relevant erfaring. Gruppen mødes skiftevis 3 og 4 dage, to gange hvert halvår.
Læs mere…

Internatgruppe i Spanien
Internatgruppe i Spanien
Hvert år vil vi afholde vi internatgruppe i Spanien. Gruppen er for deltagere i grupper hos Center for Selvudvikling. Både Ellen og Jens vil være undervisere på gruppen.
Læs mere…


Terapi ved Jens

Læs mere…


Psykoterapeut-uddannelse

Læs mere…


Nyere 3/4-dagesgruppe
Gruppen startede sit arbejde i september 2016 og er fortsat åben for alle interesserede. Arbejdet vil være introducerende og fordybende ift. selvudviklingsarbejdet. Gruppen mødes tre og fire dage på skift hvert halve år.
Læs mere…