Sommer gruppe i Kunstterapi

Dato: 16-18/6-23.

Sted: Gruppen afholdes i Montanagade 15 b. 8000 C.

Tid: Vi begynder kl. 10.00 og slutter ca. 17.00. Kom gerne i god tid og lande med en kop the:-)

Kursuspris: 2400 kr. hvilket er inklusive materaialeudgifter. Du kan betale kontant første på gruppens første dag, evt. på Erhvervs Mobilepay på dagen eller via netbank senest to hverdage før gruppen mødes, til Jyske Bank, reg. nr. 5072, konto nr. 00010220395, med angivelse af navn, gruppe samt dato.

Ved sygdom eller andet fravær under  gruppen, betales fuld gruppebetaling med mindre andet aftales.

Praktisk
Medbring, indesko, skriveredskaber og notesbog.  Medbring tøj du kan bevæge dig i og mad til frokostpausen.
(Kan også købes i nærliggende butikker)

Arbejdet i gruppen
Grundlæggende skal vi arbejde med kaos, rytme og symbolfaserne, som er den naturlige udviklingsproces i mange af livets faser. Vi skal arbejde med det igennem bevægelse, dansemeditation og forskellige former for kreative udtryk. Vi skal over de tre dage finde ind til et kreativt flow, hvor det ene billede fører til det næste. Meditationer og terapeutiske samtaler ud fra billeder vil også indgå i dagene.

Lige når vi vågner om morgnen, er vi umiddelbart  i kaos. Så finder ind i rytme og dagen begynder at tage form. Når vi begynder på noget nyt, vil der være en fase, hvor noget vil opleves kaotisk, indtil vi finder ind i rytme og det begynder at tage for. Som at påbegynde et strikketøj; Kaosfasen “Hvad skal jeg strikke?” Rytme: Strikkearbejdet påbegyndes og symbolfasen: Trøjen tager form. Kaos, rytme og symbolfaserne er også faser i barnets udviklingsproces når det handler om at male og senere tegne. På kurset vil vi søge tilbage og ind i det frygtløse, spontane og frisættende udtryk og flow.

Grundlæggende skal vi arbejde med goash på store papirark og i ler. Der kan muligvis også komme andre former for brug af materialer ind undervejs.