Lørdagsmeditation og Kunstterapi

Datoer forår 2023: 25/2, 18/3, 22/4, 24/6.

Datoer efterår 2023: 26/8, 23/9, 28/10, 25/11, 16/12.

Tid: Kl. 10.00 – ca. 15.00.

Pris: 3000 kr for fem mødegange og 3600 kr for seks mødegange. Forudbetaling på 1200 kr. senest 16/12 (som ikke tilbagebetales ved senere framelding), 600 kr. af dem fratrækkes det samlede beløb hvert halvår.

Sted: Montanagade 15 b, Århus C.

Tilmelding: Send mig en sms på 27640276 eller mail til ellen@centerforselvudvikling.dk

Betaling: Du kan betale kontant på gruppens første mødegang, evt. Erhvervs Mobilepay på dagen, eller via netbank senest to hverdage før gruppestart, til Jyske Bank, reg. nr. 5072, kontonr. 0001220395, med angivelse af navn,  gruppe, samt dato.

Obs: Man tilmelder sig for et helt år ad gangen. Er du forhindret en mødegang, er du velkommen til at erstatte denne mødegang og være med som gæst i en af mine andre drømme- eller kunstterapigrupper. Det er muligt at komme med i en gruppe inde i forløbet. Af hensyn til planlægning skal framelding til en gruppe gerne ske før medio december..

Praktisk: Gruppen er en mindre gruppe på 4-5 deltagere. Der bliver en  pause, hvor der serveres the og småkager. Medbring indesko, notesbog og skriveredskaber.

Seneste anbefaling: Kunstterapi hos Ellen er månedens dybe højdepunkt. Med indsigtsfulde oplæg og meditation, skaber Ellen og gruppen det helt rette rum, til udvikling igennem maleprocessen. Det er fascinerende, bevægende og omsorgsfuldt, at deltage i.

Indhold: Gruppen er for deltagere der ønsker at få erfaringer med meditation og energiøvelser og kunstterapi, til støtte for en fortsat proces derhjemme. Arbejdet i gruppen vil være introducerende indenfor forskellige aspekter i meditation og indre heling. I gruppen søges skabt en atmosfære af tillid, kontakt og nænsomhed, der kan understøtte en oprigtig indre udforskning. Arbejdet er individuelt og responsen er fortrinsvis mellem den enkelte deltager og underviseren. Det er altså ikke et gruppeterapeutisk forløb, men snarere et forløb, hvor den enkeltes proces finder støtte og hjælp i de andre gruppedeltageres forsøg på at arbejde i samme retning.

Vi skal bl.a. arbejde med at integrere en kontakt til den spirituelle dimension gennem meditation. Endvidere skal vi arbejder med at skabe kontakt til energi og energistrømme i kroppen, specielt centrale energiområder i kroppen, kaldet chakras. Vi har fokus på at lære at skabe kontakt til følelse i både den indre kontakt og  i udtrykket.

Processerne understøttes og fordybes også igennem det kreative udtryk, hvor vi primært kommer til at arbejde i akvarel. Her kræves der ingen særlige forudsætninger.