Kunstterapi decembergruppe

– Fordybelse i juleevangeliet

Gruppen er ikke aktiv pt.

Tid: Fredag: kl. 15.00 – ca. 21.00. Lørdag og Søndag: 10.00 – ca. 17.00. Værkstedet er åbent kl. 9.00 lørdag og søndag morgen, hvor man kan komme og arbejde med sine figurer/billeder, hvis der er lyst til det.

Sted: Montanagade 15 b. 8000 Århus C.

Tilmelding: Send mig en sms på 27640276 eller mail til ellen@centerforselvudvikling.dk. Ved tilmelding betales 500 kr., der ikke betales tilbage ved senere framelding.

Pris: 2100 kr. inkl. materialer.

Betaling: Du kan betale kontant på gruppens første mødedag, evt. Erhvervs Mobilepay på dagen, eller via netbank senest to hverdage før gruppestart, til Jyske Bank, reg. nr. 5072, kontonr. 0001220395, med angivelse af navn, gruppe, samt dato.

Praktisk: Der bliver en frokostpause, så tag lidt mad med og indesko. Der er kitler og forklæder, du kan låne.

Fordybelse i Juleevangeliet

Der er vidunderligt og forunderligt at opdage denne smukke fortælling og for hvert år, på denne gruppe, opleve hvordan fortællingen åbne sig stadig dybere, for både kursister og jeg selv.

Vi arbejder med juleevangeliet, gennem meditation og kunstterapi. Vi mediterer på de forskellige arketypiske figurer; Jesusbarnet, Jomfru Maria, Josef, de tre vise mænd, englene, hyrderne på marken og de forskellige dyr. Disse arketyper, fx. det indre spirituelle barn, indeholder kvalitetsaspekter i os, som vi kan vække i os, skabe kontakt til og arbejde med at integrere, særligt igennem de kreative processer.

I julen er der en særlig energi, en energi vi har mulighed for at åbne op for og få hjælp fra. Men der er også mange traditioner, forventninger og forestillinger om, hvad vi skal i julen, og for mange går det hen og bliver en stressende tid, hvor der enten er alt for meget at gøre eller for andre, måske alt for lidt og hvor ensomheden fylder. Kontakten til juleenergien kan derfor let fortone sig og væk bliver vi juleræset med alt det vi tror vi skal leve op til. Måske fordi der er noget vi længes efter at få kontakt til, noget som giver mening og som bliver særligt vagt i denne tid. Denne længsel er noget vi kan få smag for at lytte til og som kan blive drivkraften ind i noget dybere og mere meningsfyldt.
Dette kursus er således en invitation ind i juleevangeliet, ind i juleenergien og en invitation til at stå af ræset.

Den kreative proces er bla. i mexikansk inspireret papmache. Papmache er nemlig mere end avisstrimler omkring en ballon, men kan blive en meget fin og samtidig stærk modelleringsmasse, som man kan skabe de fineste og farverige figurer ud af. Vi tørrer figurerne i ovn natten over, så de malerklar næste dag. På kurset er det også muligt at arbejde med maleri, akvarel, collage og ler, hvis man er mere til det

Julekurset er et tilbagevendende kursus, hvor vi hvert år fordyber os i de forskellige arketyper. Kurset er åbent for både tidligere og nye deltagere.

Send dine kontakt-info til os og så vender vi snarest tilbage.

2 + 4 = ?