Anbefalinger

Anbefaling til Drømmegruppe

I drømmegruppen blev der på overraskende kort tid skabt et trygt, hjertevarmt og inderligt rum. Derfor føltes det helt fra første møde rart og givende at dele sit inderste gennem drømmene, men også at være med i de andres udviklingsproces.
Det er evigt spændende at gå på opdagelse i sine drømme og lærer sig selv at kende på et helt andet niveau end man kan gennem samtalen.
Derudover er Ellen en rigtig god lærermester i drømmeforståelse og dets symbolikker, så man bliver i stand til selv at tyde sine egne og andres drømme.
                                                                               Fra Matilde G. Ohanafeldt

Det har gang på gang overrasket mig hvordan en tilsyneladende kort og ubetydelig drøm, forvandler sig til stor indsigt i mine indre problematikker. Ellens veludviklede intuition og expertise ind i tydning af drømme er det der gør denne proces mulig. Jeg oplever at drømmene vil sige mig noget og at de har en visdom i sig der ligger udenfor det jeg umiddelbart forstår. Jeg kan derfor varmt anbefale at gå i drømmegruppe hos Ellen.
                                                                              Fra Hanne Ælmose Iversen

Anbefaling til Mor og Mig i Collage 

“En uventet kilde til nye indsigter – og så var det sjovt!
Klippe og klistre – det kan selv jeg finde ud af, tænkte jeg. Mine evner rækker ikke langt i forhold til æstetisk udtryk, men et kollagekursus kunne jeg godt se mig selv i.
Det var godt jeg drog den konklusion, for “Mor og mig i kollage” viste sig at være en uventet kilde til nye indsigter. Det kreative arbejde, hvor udklip fra mine fotoalbums blev blandet med udklip fra alverdens magasiner og blade, åbnede til nye måder at se og forstå min egen historie på. Pludselig blev det muligt at se og mærke det hele på ny.
Ellen satte en rolig og støttende ramme, hvor vi kunne dele vores tanker og følelser i det omfang vi var indstillede på det. Der var støtte at hente til såvel kollagearbejdet som de indre processer, som det satte gang i.
De fysiske rammer, var af stor betydning for den gode oplevelse. Lokalerne gav god plads til alle deltagere, og det rigelige lys, og den smukke og samtidig funktionelle indretning indgød inspiration.
Kurset strakte sig over tre dage, og der var ikke en time for meget. Alle arbejdede dybt koncentreret, og kunne dårligt finde tid til at spise og drikke. Søndag eftermiddag havde jeg 5 kollager liggende foran mig. De havde bragt mig igennem en overraskende følelsesmæssig rejse. Det bedste af det hele var, at det havde været så sjovt, at jeg undervejs ofte glemte tid og sted.”
                                                                                           Fra Sara Vafai Blom
For mig har det været et fantastisk kursus! Det var meget intens og nærmest som jeg var i terapi fra jeg kom til jeg gik. Så jeg var træt en hel uge efter.
Var spændt på om jeg kunne holde til så mange timer over en hel weekend, men tiden fløj afsted . Kan godt se at man har brug for tid til, at komme ind i processen.
Det var også et godt teoretiske oplæg som satte flere ting på plads for mig.
Jeg har fået stor lyst til, at arbejde vider med collage. Det er heller ikke sidste gang jeg er på weekend kursus, hvis du laver flere:-)
Fra Gitte Elmer

Anbefaling til Fordybelse og fordøjelse fra Berit H. Andersen

Af hjertet tak til Ellen for dette fantastiske kursus! Det har været både spændene, sjovt og udfordrende at arbejde med tegnemeditation med bambuspen og at lade akvarelen og se hvad der kom op fra det ubevidste. Derfor var det også dejligt med valgmuligheder i processen, så man kunne vende tilbage til sin komfortzone i akryl på papir, collage og modellering. Dagene begyndte med Quigong, som jeg følte støttede koncentration, enkelthed og energikontakt. I løbet af dagen var der terapeutisk reflektion ind io arbejdet sammen med Ellen. Der opstod masser af flow, fordybelse og fordøjelse. Kurset kan varmt anbefales, flere af os har allerede meldt os til næste gang. Glæder mig allerede:-)
                                                                                             Fra Berit H. Andersen