Drømmegruppe formiddag

Datoer efterår 2020: 19/10, 16/9, 21/10, 11/11, 9/12.

Tid: Kl. 10.00 – ca. 12.30.

Sted: Albert Naurs Vej 26. 8270 Højbjerg.

Pris: 2500 kr. for 5 mødegange

Tilmelding: Send mig en sms på 27640276 eller en mail på ellen@centerforselvudvikling.dk

Betaling: Du kan betale kontant på gruppens første mødegang, evt. Mobilepay eller Swippbank, men gerne via netbank senest to hverdage før gruppestart, til  Jyske bank, reg. nr. 5072, kontonr. 0001220395, med angivelse af navn,  gruppe, samt dato.  Hvis du er forhindret en mødegang, er du velkommen til at erstatte den, i en af de andre grupper – drømme- eller kunstterapigrupper.

Praktisk: Husk at sende din drøm til mig og evt. gruppen, 1-2 dage før vi skal mødes!
Der er 3-4 deltagere i en drømmegruppe.

Lidt om drømme og drømmegrupperne 

Fra mit perspektiv er der ikke kun èn håndfast tolkning på en drøm, den indeholder ofte flere lag. Fra drømmene kan vi få præcis og dyb vejledning fra vores underbevidsthed. I denne vejledning kan der åbenbare sig kvalitetsaspekter, men også afsløringer af personlighedsstrukturens begrænsninger. Igennem dette arbejde kan vi støtte en mere oprigtig kontakt med os selv. Som Jung en gang udtrykte det, “Drømmene er kongevejen til Selvet”

I drømmegruppen har hver enkelt deltager en drøm med, som i forvejen er sendt til mig og evt. til de andre deltagere i gruppen. I drømmegruppen tilstræber jeg at skabe en atmosfære af  “drømmeværksted”, hvor du med hjælp fra de andre prøver at afdække drømmen. I en levende og indfølende kommunikation skræller vi lagene af og forsøger at finde ind til kernen af drømmen. Til slut vil jeg lave en opsamling og afrunde på hver drøm for den enkelte drømmer.