Drømmegruppe formiddag

Datoer forår 2024:  11/1, 8/2, 12/3, 16/4, 7/5, 12/6.

Datoer efterår 2023: 7/8, 4/9, 2/10, 13/11, 4/12.

Tid: Kl. 10.00 – ca. 13.00.

Sted: Ole Rømers Gade 108 st. 8000 Århus C.

Pris: 2500 kr. (Ved fem mødegange).

Tilmelding: Send mig en sms på 27640276 eller en mail på ellen@centerforselvudvikling.dk

Betaling: Du kan betale kontant på gruppens første mødegang, evt. Erhvervs Mobilepay på dagen , men gerne via netbank senest to hverdage før gruppestart, til  Jyske bank, reg. nr. 5072, kontonr. 0001220395, med angivelse af navn,  gruppe, samt dato.  Hvis du er forhindret en mødegang, er du velkommen til at erstatte den, i en af de andre grupper – drømme- eller kunstterapigrupper.

Praktisk: Husk at sende din drøm til mig og evt. gruppen, 1-2 dage før vi skal mødes!
Der er 3-4 deltagere i en drømmegruppe.

Seneste anbefalinger til drømmegruppe: I drømmegruppen blev der på overraskende kort tid skabt et trygt, hjertevarmt og inderligt rum. Derfor føltes det helt fra første møde rart og givende at dele sit inderste gennem drømmene, men også at være med i de andres udviklingsproces.

Det er evigt spændende at gå på opdagelse i sine drømme og lærer sig selv at kende på et helt andet niveau end man kan gennem samtalen.
Derudover er Ellen en rigtig god lærermester i drømmeforståelse og dets symbolikker, så man bliver i stand til selv at tyde sine egne og andres drømme.
                                                                               Fra Matilde G. Ohanafeldt

Det har gang på gang overrasket mig hvordan en tilsyneladende kort og ubetydelig drøm, forvandler sig til stor indsigt i mine indre problematikker. Ellens veludviklede intuition og expertise ind i tydning af drømme er det der gør denne proces mulig. Jeg oplever at drømmene vil sige mig noget og at de har en visdom i sig der ligger udenfor det jeg umiddelbart forstår. Jeg kan derfor varmt anbefale at gå i drømmegruppe hos Ellen.
                                                                              Fra Hanne Ælmose Iversen

Lidt om drømme og drømmegrupperne 

Fra mit perspektiv er der ikke kun èn håndfast tolkning på en drøm, den indeholder ofte flere lag. Fra drømmene kan vi få præcis og dyb vejledning fra vores underbevidsthed. I denne vejledning kan der åbenbare sig kvalitetsaspekter, men også afsløringer af personlighedsstrukturens begrænsninger. Igennem dette arbejde kan vi støtte en mere oprigtig kontakt med os selv. Som Jung en gang udtrykte det, “Drømmene er kongevejen til Selvet”

I drømmegruppen har hver enkelt deltager en drøm med, som i forvejen er sendt til mig og evt. til de andre deltagere i gruppen. I drømmegruppen tilstræber jeg at skabe en atmosfære af  “drømmeværksted”, hvor du med hjælp fra de andre prøver at afdække drømmen. I en levende og indfølende kommunikation skræller vi lagene af og forsøger at finde ind til kernen af drømmen. Til slut vil jeg lave en opsamling og afrunde på hver drøm for den enkelte drømmer.