Hvem kan søge uddannelsen?

Uddannelsen henvender sig naturligvis til deltagere, der føler for at arbejde med andre mennesker og gerne ser en eller anden form for terapeutisk arbejde som en del af et fremtidsperspektiv. Herudover retter uddannelsen sig mod deltagere, der i forvejen følger (eller starter i)  selvudviklingsgrupper og terapi ved Center for Selvudvikling.

Uddannelsen er tænkt som et supplement til deltagerens personlige selvudviklingsproces, og da arbejdet på uddannelsen vil være direkte rettet mod det at arbejde som terapeut eller med terapeutiske midler, kan uddannelsen ikke erstatte den personlige proces.

Uddannelsen er en selvstændig uddannelse, men kan med fordel følge efter en mellemlang eller videregående uddannelse, som den kommende terapeut har bestået tidligere. Der kan evt. dispenseres for dette gennem andre terapeutiske uddannelser eller specifikt og relevant terapeutisk arbejde gennem din jobfunktion. Erfaring med at arbejde med andre mennesker i eget job er en absolut fordel ved ansøgning.