Parterapi

Er kærligheden blevet væk i dit parforhold? Er der gennem årene opstået uhensigtsmæssige mønstre? Mangler der forståelse, klarhed og kontakt i kommunikationen? Er der manglende enighed og samarbejde ift. eventuelle børn? Er magtbalancen blevet skæv? Eller er der simpelthen brug for en afklaringsproces, ift. om I skal blive sammen?

Der kan være mange grunde til at gå i parterapi, og der er hjælp at hente.

I parterapi lægger jeg vægt på at skabe et rum for kommunikation, hvor begge parter får sig udtrykt og i dette føler sig set, forstået og respekteret. Dette er basis for, at der kan opstå åbninger, erkendelser, og følelser måske igen kan få lov at flyde mere frit. På denne måde kan samhørigheden i forholdet måske åbne sig på ny, eller det kan blive tydeligt, at man er nået til en skillevej.

Tid til samtale
Jeg har tider mellem kl. 8. 30 og 19.30 på hverdage.

Du kan bestille en tid ved at ringe eller SMS’e til 2764 0276 – eller sende en mail til ellen@centerforselvudvikling.dk

Adresse – parterapien foregår på:
Ole Rømers Gade 108, st., 8000 Århus C

Parterapien kan også foregå online: Skype eller FaceTime

Pris: 1400 kr. (90 min.)

Den seneste anbefaling:
Som klient hos Ellen oplever jeg at føle mig set, mødt og forstået på en meget personlig, præcis, klar, kærlig, omsorgsfuld og altid konstruktiv måde. I parterapi har Ellen en fantastisk evne til præcist at spejle og hjælpe mig ind i kontakt med netop de følelser, jeg har brug for at mærke og bevæge. Samtidig spejler hun omsorgsfuldt og virkeligt både mine kvaliteter og mine vanskeligheder på en støttende måde.
Ellen bidrager særligt med stor dybde, klarhed og et kærligt nærvær i forhold til det, som vi ser på i parterapien. I parterapi giver Ellen rum for begges processer og vi får støtte og vejledning både ind i hver vores temaer og ind i det fælles. Vi får en kærlig og neutral tredje parts venlige øjne på lige dét, vi har brug for den dag, så vi går fra parterapien med nyt mod, lettelse og oftest et par gode arbejdspunkter hver og fælles.

Inge Lise Hamilton,
Psykoterapeut, parterapeut og underviser