Individuel terapi

I den individuelle terapi lægger jeg vægt på at skabe en tryg ramme og at være i et ligeværdigt og medmenneskeligt møde – at møde dig der, hvor du er, og tage udgangspunkt i dine problemstillinger. Målet er at styrke kontakten til din indre kerne, dine ressourcer og skabe forandring og udvikling i dit liv.

At skabe balance mellem hoved, følelser og krop er en del af terapien, da vi har brug for at forstå og integrere på alle tre planer. Hvis du ønsker det, kan forskellige arbejdsformer indgå som en del af terapien – fx:

  • kunstterapi
  • drømmeforståelse
  • afspændingsbehandling

Priser
Individuel terapi, voksne (60 min.): 900 kr.
Individuel terapi, børn og unge (60 min.): 800 kr.

Tid til samtale
Jeg har tider mellem kl. 8.30 og 19.30 på hverdage. Du kan bestille en tid ved at ringe eller SMS’e til 2764 0276 – eller sende en mail til ellen@centerforselvudvikling.dk

Adresser – terapien kan foregå på:
Montanagade 15 B, stuen, 8000 Aarhus C.

– eller  i Ole rømers Gade 108. st. Århus C.

Online:  Skype, FaceTime eller telefon.

Anbefaling:
Som klient hos Ellen oplever jeg at føle mig set, mødt og forstået på en meget personlig, præcis, klar, kærlig, omsorgsfuld og altid konstruktiv måde. Uanset om det er i individuel terapi eller i parterapi har Ellen en fantastisk evne til præcist at spejle og hjælpe mig ind i kontakt med netop de følelser, jeg har brug for at mærke og bevæge. Samtidig spejler hun omsorgsfuldt og virkeligt både mine kvaliteter og mine vanskeligheder på en støttende måde.
Ellen bidrager særligt med stor dybde, klarhed og et kærligt nærvær i forhold til det, som jeg/vi ser på i terapien/parterapien.

Inge Lise Hamilton,
Psykoterapeut, parterapeut og underviser