Links

Andre terapeuter og undervisere, uddannet ved Center for Selvudvikling:

Louise Ariesen Rams

Jeg er uddannet psykoterapeut hos Jens og Ellen Enemark. Jeg har oprindelig en kandidatgrad i Organisationskommmunikation, hvor jeg har arbejdet med supervision, dialog og kommunikationstræning. Jeg er desuden uddannet yogalærer og har skrevet tre bøger, senest Stærk nok til at være sårbar – fra skam til mod (udg. maj 2017). Jeg arbejder med individuel samtaleterapi og parterapi. Samtalerne kan foregå både i Århus og Egå. Se mere på: www.louiserams.dk

Kristine Kusk Mikkelsen
Jeg er uddannet terapeut v. Center for Selvudvikling i 2008 og har siden også uddannet mig til yogalærer. Jeg har været med til at starte Center for Terapi og Selvudvikling i Randers C og arbejder nu der som terapeut og yogalærer. Har gået i selvudviklingsgruppe og terapi hos Jens Enemark siden 2001. Se mere på www.kristinemikkelsen.dk

Ina Nørskov Eskildsen
Jeg er uddannet psykoterapeut ved Center for Selvudvikling i 2008 og har deltaget i selvudviklingsgrupper her siden 2000. Jeg har siden 2006 haft klienter i Randers og nu i Aarhus, hvor jeg også har grupper, som arbejder med eventyr og fortælling, kunstterapi og bevægelse. Jeg er oprindeligt læreruddannet. Se mere på www.inaeskildsen.dk

Inge Lise Hamilton
Jeg er uddannet psykoterapeut ved Center for Selvudvikling i 2010, hvor jeg siden 2003 har fulgt selvudviklingsgrupper og gået i terapi. I dag arbejder jeg som psykoterapeut i Aarhus og Randers med bl.a. samtaleterapi, parterapi og kropsbehandling. Desuden har jeg grupper i meditation, bevægelse og selvudvikling. Se mere på www.terapiogselvudvikling.dk

Sandra Buchhardt
Siden 1999 har jeg gået i selvudviklingsgrupper og terapi v. Center for Selvudvikling, og i 2004-2008 blev jeg uddannet psykoterapeut her. Jeg er også uddannet kraniosakral terapeut, tankefeltterapeut og pilatesinstruktør og har siden 2008 arbejdet som terapeut med samtaleterapi, parterapi og kraniosakral terapi samt undervisning i YogaPilates. Se mere på www.sandrabuchhardt.dk

Pia Lund Andersen
Jeg er uddannet psykoterapeut ved Center for Selvudvikling i 2008. Jeg er oprindelig uddannet folkeskolelærer, men har siden 2008 arbejdet som psykoterapeut. I 2010 var jeg med til at starte Center for Terapi og Selvudvikling op i Randers. Her arbejder jeg med samtaleterapi, kropsbehandlinger og  terapeutisk massage, kunstterapi og bevægelsesgrupper. Jeg har siden 2001 fulgt selvudviklingskurser hos Jens Enemark og senere drømmegrupper hos Ellen Enemark. Læs mere på: www.pialundandersen.dk

Vivian Warnke Dalgas
Jeg er uddannet psykolog og psykoterapeut og arbejder i Assentoft ved Randers. Omdrejningspunktet i mit terapeutiske arbejde er at støtte kontakten til hvert menneskes unikke kvaliteter. Jeg har særlig erfaring i arbejdet med kvinder og spiseforstyrrelser, parterapi samt terapi med børn. Herudover har jeg grupper i meditation, selvudvikling og kreativitet. Se mere på www.liviglaede.dk

Liv Brøgger
Jeg har gået i terapi hos Jens Enemark siden 2008 og fulgt Enneagramgruppen på Center for Selvudvikling. Jeg er uddannet psykolog og har lokale i Skanderborg, hvor jeg tilbyder individuel terapi, parterapi og terapi og selvudvikling i mindre udviklingsgrupper. Se mere på www.livbrøgger.dk

Anne Novak
Jeg er uddannet psykolog fra Århus Universitet og har desuden en massage-terapeutuddannelse fra Nordlys Centret i Silkeborg. Jeg har i en årrække fulgt en Enneagramgruppe hos Center for Selvudvikling. Jeg har egen praksis i Ry med samtaleterapi, parterapi, mindfulness og healing. Se mere på www.annenovak.dk

Karsten Skipper
Jeg er uddannet som psykoterapeut ved Center for Selvudvikling i 2013 og har fulgt udviklingsgrupper og enneagramgruppe ved Jens Enemark i mange år. Jeg er desuden Cand.Mag. i idehistorie fra Århus Universitet og uddannet mindfulnessinstruktør. Jeg har boet på Vækstcenteret i Nørre Snede siden 2005 og  tilbyder terapi, kurser og foredrag inden for selvudvikling, meditation og integrativ tænkning. Se mere på www.integrativvejledning.dk

Cecilie Snapholt
Jeg er uddannet psykoterapeut ved Center for selvudvikling i 2022. Jeg har siden 2014 fulgt selvudviklingsgrupper – først i en årrække hos Dan Noltensmeier og fra 2018 ved Jens Enemark.
Jeg er oprindeligt uddannet pædagog og har siden 2019 arbejdet som terapeut med praksis på Frederiksbjerg i Aarhus C. Her tilbyder jeg individuel terapi, parterapi, kropsterapi og drømmearbejde. Se mere på www.ceciliesnapholt.dk
Ved siden af mit virke som psykoterapeut, er jeg kvinden bag www.jordensdoetre.dk, hvor jeg som uddannet doula tilbyder støtte og omsorg i forbindelse med fødsler og overgange.
Hanne Ælmose Iversen
Jeg tilbyder individuel terapi og parterapi i Århus og Ry. Terapien foregår i egne lokaler, hvorfor jeg kan holde prisen på et favorabelt niveau. Siden 2012 har jeg intensivt arbejdet med terapi, selvudvikling og meditation hos Jens og Ellen Enemark.
Sommeren 2022 afsluttede jeg den fireårige uddannelse til psykoterapeut. Under uddannelsen har jeg fået erfaring med individuel og parterapi fra mere end 150 sessioner. Ud over psykoterapeut er jeg er uddannet Byggeteknikker og Arkitekt og yogalærer. Se mere om terapi på www.hanneelmose.dk