Parterapi

Pris: 1200 kr. (75-90 min.) – bestil tid på tlf. 2547 0275.

Parterapien tager udgangspunkt i de temaer, I kommer med. Herudfra vil vi se på de vanskeligheder og udfordringer, I har som par, men også på udviklingsmuligheder for jer begge, både som individer og som par.

Temaer i parterapien kan fx være: Dårlig kommunikation og manglende glæde, jalousi, kærlighed der er blevet væk, manglende intimitet i relationen, skænderier og ufrugtbare mønstre, ulykkelighed hos den ene eller begge, utroskab, manglende forståelse af hinandens handlinger og udtryk m.m. Centralt i arbejdet med temaerne er at hjælpe jer til en bedre kommunikation og større forståelse af hinanden i forholdet.

Parterapi er ikke nødvendigvis udtryk for, at I har en meget problematisk relation, men kan være en mulighed eller nødvendighed i alle parforhold til alle tider. Parterapi kan være rettidig omhu, såvel som sidste udkald, for forhold kommer sjældent uden om stilstand og kriser. Parforholdet kan i min erfaring her få meget hjælp fra en neutral tredje part.

I sidste ende kan villigheden til at arbejde med parforholdet i det hele taget være det, der giver jeres relation nyt liv og (gen)åbner den ind i et dybere kærlighedsforhold. Parterapi kan også være en hjælp, hvis forholdet skal afsluttes, hvilket fx kan være vigtigt, når der er børn i forholdet.

Pris: 1200 kr. for 75-90 min.

Tid: Jeg har tider mellem kl. 8 og 19 på hverdage.

Sted: Montanagade 15B st., 8000 Aarhus C

Tidsbestilling: Du kan bestille tid ved at ringe eller sende en SMS til 2547 0275 – eller sende en mail til jens@centerforselvudvikling.dk